-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Торт “Монастирська хата”. Рецепт, за яким печу багато років

Пятница, 31 Января 2020 г. 21:17 + в цитатник
1 (660x300, 76Kb)

Торт “Монастирська хата”

Тісто: 200 г розтопленого масла (маргарину), 200 г цукру, 200 г сметани, 1 ч. л. гашеної соди, борошно. 

Крем: 0,5 л густої сметани або жирних вершків, 1 скл. цукру, ваніль.

Замісити тісто, за консистенцією схоже як на вареники. Розділити його на 15 частин. Кожну розкотити, покласти вишні (консервовані/заморожені/свіжі), сформувати трубочки. Спекти. Як охолонуть, скласти по схемі 5, 4, 3, 2, 1 (пірамідою), перемазуючи кремом (продукти для крему збити). Бажано залишити на добу.

Рецептом поділилася господиня Таня Король

/simya.com.ua/bitrix/uploads/2019/01/tort-monastyrska-hata2-300x201.jpg" target="_blank">http://simya.com.ua/bitrix/uploads/2019/01/tort-monastyrska-hata2-300x201.jpg 300w" style="box-sizing: border-box; border: 0px; vertical-align: middle; max-width: 100%; height: auto;" />

Зверху торт можна прикрасити тертим або розтопленим шоколадом, подрібненими горіхами або мигдалевими пластівцями.

Також можна формувати торт не у вигляді піраміди, а пласким, викладаючи трубочки у 3 шари.

Рубрики:  Торты/Торты и пляцки, которые надо испечь
Метки:  

Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку