Пятница, 11 Января 2019 г. 22:15
+ в цитатник
Ось такий смаколик робить моя мама, цим рецептом користується уже кілька років, завжди вдається і смакує усій родині. Можна заморожувати.
1,5кг підгорля перемолоти сире
400 Г печінки порізати на куски, залити кипятком, як закипить одразу злити воду, остудити і перемолоти.
3-4 цибулі сирі потери на дрібному терку,
7 яєць Збити у мисці вилкою
1 ст манки
40 Г солі, перець до смаку.
Вимішати підгорля з печінкою, тоді додати цибулю, яйця, сіль перець, в кінці манку.
Начинити кишки, варити до 1 години, але вода не повинна кипіти( бо пащтетівка потріскає), помішувати.
Смачного
Метки:
ковбаса
Процитировано 5 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
5
Процитировали
-
0
Сохранили
-