Пятница, 11 Января 2019 г. 22:05
+ в цитатник
Язик відварити, приблизно 1,5-2 год, почистити, порізати на кружальця.
Цибулю порізати на кружальця і запарити маринадом:
1 ст води
1 ч лож солі повна
1 ч лож цукру
0,5 ст олії
Спеції (лавр лист, перець пахучий тощо)
Як закипит додати ще 2 ст лож оцту.
Остудити цибулю.
У банку складати шар язика, шар цибулі кружальцями з маринаду, залити тим маринадом і поставити в холодне місце на 2доби для маринування.
Смачного
Метки:
язик
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
1
Сохранили
-