Вторник, 13 Февраля 2018 г. 22:45
+ в цитатник
![1 (400x262, 15Kb)](//img0.liveinternet.ru/images/attach/d/1/140/694/140694598_1.jpg)
Походження: Поділля
Картопляна ковбаса
Інгредієнти
картопля 700 г.
підчеревок 220 г.
цибуля ріпчаста 2 шт.
яйця курячі 1 шт.
крупа манна 20 г.
паприка 10 г.
часник (зубок) 3 шт.
коріандр мелений 10 г.
кишки (1м) 1 шт.
сіль (перець)
Відправити цей рецепт
Спосіб приготування
З почеревка зняти шкіру і порізати дрібним кубиком, викласти на сковороду і зарум'янити. Додати дрібно порізану цибулю і пасерувати все разом до прозорості. Стежити, щоб сало не пересмажилося і залишалося м'яким.
Картоплю почистити і натерти на тертці для моркви. Розчинити в невеликій кількості води вітамін С і додати до тертої картоплі, щоб вона не потемніла (спасибі Юраті за ідею з додаванням вітаміну С до тертої картоплі). Дати картоплі трохи простояти і віджати від зайвої рідини. Рідину не виливати, дати відстоятися, злити, а випавщий в осад крохмаль додати до картоплі.
До віджатої картоплі додати підсмажену цибулю з підчеревком, подрібнений часник, спеції, сіль, перець за смаком, яйце і манку. Добре все перемішати.
Підготовлені кишки начинити фаршем за допомогою спеціальної насадки для ковбас або воронкою з обрізаної пластикової пляшки.
Перев'язати ковбаски через 12-15см. Ковбаски змастити олією і проколоти голкою через кожні 3-5см. Випікати в духовці при температурі 200 градусів 50-60 хв.
Готові ковбаски подавати з овочами з кетчупом або гірчицею. Смачного!"
Метки:
ковбаса
Процитировано 1 раз
-
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-