-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19316


Пляцок ПАВУТИНКА

Среда, 10 Января 2018 г. 22:37 + в цитатник
1 (700x525, 68Kb)
Христос Народився! Дорогі господиньки, хочу запропонувати Вам рецепт ніжного, смачного галичанського пляцка, який я печу до святкового столу.
Тісто: 5 яєць, 4 скл. муки (650 гр.), 1 скл. цукру, 1 стол. л. амонію, 100 гр. масла (маргарину).
Крем: 8оо мл. домашньої сметани, 1 скл. цукру, 1 пак. вінільного цукру, 500 гр. чорносливу (зварити).
Яйця змішати з цукром, додати муку змішану з амонієм, замісити тісто, поступово додаючи по 1 столовій ложці розтоплене масло. Повинно вийти пластичне тісто. Ділимо на 8 частин. Корж випікаємо 6-7 хв. при t- 200-210. Деко щоразу змащуємо олією. Спечений корж одразу!!! виймаємо, бо при охолоджені він твердіє.
Сметану збиваємо з цукром+ванільний цукор+ 1 ч.л. лимонного соку+ трохи цедри. Перемелюємо зварений чорнослив. Почергово перемащуємо коржі, залишаємо на ніч просочитися. Смачного!

1.
2 (700x525, 448Kb)

2.
3 (700x525, 437Kb)

3.
4 (700x525, 340Kb)

4.
5 (700x525, 391Kb)
Рубрики:  Торты/Торты и пляцки, которые надо испечь
Метки:  

Процитировано 10 раз
Понравилось: 4 пользователям

Наталья_Ивушка   обратиться по имени Четверг, 11 Января 2018 г. 09:59 (ссылка)
Дякую! Здається смачно! Приготую!
Ответить С цитатой В цитатник
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку