-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Мандаринова панакота

Суббота, 25 Ноября 2017 г. 22:05 + в цитатник
1 (640x355, 45Kb)
Мандаринова панакота - простий, невигадливий в приготуванні і дуже апетитний святковий десерт. Вершковий смак, кремова структура, спокусливі нотки білого шоколаду в поєднанні з мандариновим желе та шматочками свіжого мандарину…

Така легка та яскрава мандаринова панакота стане прикрасою будь-якого столу та обов’язково сподобається навіть дуже вибагливим гостям.

Мандаринова панакота – інгредієнти
Вершковий шар:
Вершки 33% - 400 мл
Йогурт - 400 мл
Желатин - 1 ст.л.
Білий шоколад – 1 плитка (за смаком)
Цукор - за смаком
Ванільний цукор – 10 г
Мандаринове желе:
Мандарини - 750 г + 1-2 штуки для прикраси
Желатин - 25 г
Цукор - за смаком
Для прикраси:
М'ята - 1 гілочка
Мандаринова панакота - приготування
Желатин готуємо відповідно до інструкції, що вказана на упаковці. Якщо ви використовуєте швидкорозчинний желатин, то залийте його 4 ст.л. гарячої води, та розмішайте до повного розчинення.

Вершки з’єднуємо з йогуртом та добре прогріваємо цю суміш, але не кип’ятимо. У гарячу суміш вершків і йогурту, додаємо цукор, ванільний цукор і білий шоколад, подрібнений на шматочки. На маленькому вогні, постійно помішуючи, і далі томимо суміш до того часу поки шоколад повністю не розтопиться, тоненькою цівкою вливаємо розтоплений желатин. Добре вимішуємо.

Проціджуємо суміш через ситко і розливаємо по порційних формах. Чекаємо поки вміст форм охолоне і відправляємо їх в холодильник до повного застигання першого шару.

Тепер займемося мандаринами. Чистимо мандарини від шкірочок, вичавлюємо з них сік. Це можна зробити будь-яким зручним для вас способом – соковижималкою, подрібнити в блендері, перемолоти на м’ясорубці, а потім відтиснути та процідити сік.

До соку додаємо трохи цукру (за смаком). Переливаємо сік в каструлю і прогріваємо на середньому вогні, до повного розчинення цукру. Додаємо до соку желатин та розмішуємо до повного розчинення, знімаємо з вогню. Сік кип’ятити не треба!

Злегка охолоджуємо суміш, а потім вливаємо в форми з охолодженою вершковою основою.
Чекаємо кілька хвилин. Коли желе почне застигати, викладаємо шматочки мандарин, що ми залишили для прикраси. Знову відправляємо десерт до повного охолодження.

Готовий десерт прикрашаємо листочками м’яти.

Смачного!
Рубрики:  Сладости/Пана кота
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку