-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Готуємо це чарівне великоднє печиво разом

Воскресенье, 16 Апреля 2017 г. 22:19 + в цитатник
1 (700x466, 81Kb)
Нам знадобиться:
для печива:
200 г м'якого вершкового масла
180 г цукру
2 чайні ложки ванільного цукру
2 яйця
2 склянки пшеничного борошна (близько 375 г)
цедра та сік половини лимона
1/3 чайної ложки солі
1/3 чайної ложки соди
для глазурі:
2 яєчних білки
1 чайна ложка лимонного соку
800 г цукрової пудри
харчовий барвник

Змішуємо масло, цукор і ванільний цукор, додаємо яйця, просіяне борошно, сіль та інші інгредієнти. Замішуємо тісто, загортаємо його у харчову плівку і відправляємо до холодильнику. Розігріваємо духовку до 180°С.
Стіл і качалку посипаємо борошном. Дістаємо тісто, розкачуємо його у пласт 0,5 см завтовшки. Вирізаємо печиво бажаної форми, викладаємо на деко з пергаментним папером і ставимо випікатися на 12-15 хвилин (готове печиво має трохи підрум’янитися).
Далі найприємніше — глазур. Змішуємо яєчний білок, цукрову пудру й лимонний сік. Пудру треба додавати поступово, поки глазур не стане за консистенцією як сметана. Далі додаємо барвник потрібного кольору. Наповнюємо глазур'ю кондитерський шприц і прикрашаємо наше печиво!
Рубрики:  Выпечка/Пасха
Сладкая выпечка/Печенье
Метки:  

Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку