-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19316


Заварна паска

Четверг, 16 Марта 2017 г. 21:09 + в цитатник
1 (530x398, 54Kb)
Рецепт приготування заварної паски
Борошно – 500 г
Молоко – 250 г
Дріжджі – 40-50 г
Жовтки – з 6 яєць
Сіль – ¼ ч.л.
Цукор – 120 г
Масло – 150 г
Родзинки – 50 г
Ваніль
Цедра
Дріжджі розвести в 3 ст. л. молока. Решту молока закип’ятити і влити до 100 г борошна, добре вимішати, щоб не було грудочок. Коли запарене тісто буде тепленьким, добавити до нього розведені дріжджі. Поставити в тепле місце, щоб підійшло.

Жовтки трохи збити з цукром та сіллю і добавити до розчини, коли вона підійде, додати муку і замісити тісто. Під кінець добавити тепле розтоплене масло, помиті родзинки, ванілін і цедру (лимону чи апельсину на ваш смак).

Поставити тісто в тепле місце, коли тісто підійде (збільшиться в 2 рази), викладаємо у помащені та вистелені пергаментом форми (вистелюємо лише дно) на 1/3 висоти. Знову залишаємо паски підніматися.

Коли паска виросте, змастити збитим жовтком і поставити в духовку на 45 хвилин при температурі 190-200 градусів.
Рубрики:  Выпечка/Пасха
Выпечка/Булочки
Метки:  

Процитировано 2 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку