-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Пана кота

Среда, 21 Сентября 2016 г. 07:50 + в цитатник
1 (653x437, 48Kb)
Пана кота (Panna cotta) в дослівному перекладі з італійської - варені вершки. Але насправді вершки не варять, а лише доводять до кипіння разом з цукром і ваніллю, змішують з желатином, розливають по формах і дають застигнути в холодильнику.

Готовий десерт залишають в креманках або перевертають гіркою на тарілку, прикрашаючи ягодами або солодким соусом.

Рецепт приготування пана коти
молоко – ½ склянки
желатин - 15 г
вершки – 2,5 склянки
цукор – ½ склянки
ванільний цукор - 1 пакетик
склянка = 250мл
В молоці замочуємо желатин і відставте для набухання.
У каструлі змішуємо вершки і цукор і ставимо на середній вогонь. Доводимо вершки до кипіння, весь час помішуючи.
Виливаємо молоко з желатином в вершки і помішуємо до повного розчинення желатину. Додаємо ванільний цукор і розливаємо по формочках (креманках, силіконових формочках, склянках, піалах…)
Охолоджуємо нашу пана коту, не накриваючи і ставимо в холодильник до повного загустіння.
Прикрасити пана коту можна свіжими ягодами, полити варенням, медом, присипати тертим шоколадом...
Смачного!
Рубрики:  Сладости/Пана кота
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку