|
: OPPLYSNINGSKONTORET FOR EGG OG KJØTT
Italienske smaker er populære i Norge, og pesto er vel den mest kjente av dem. - . , , .
Hjemmelaget pesto smaker ekstra godt. Lag gjerne en stor porsjon, så har du for noen dager. - , .
Pesto er utrolig allsidig og kan brukes på det meste.- .
1. Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner i en food-processor, hakker eller i en morter. - , .
2. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. - .
3. Rør inn nyrevet parmesan, og smak til med salt og pepper. - , .
, – , !
: .
– 20
– 3 .
– 2
– 3 .
– 100
– 1 .
– 1 .
– 100
–
( ) , , , . . .
, . , , .
: .
– 20
– 3 .
– 1 .
– 2
– 3 .
– 150
– 100
–
, , , , , .
(, , ), - .
– 100
– 2
– 2 .
– 1
– 1 .
– 1 .
–
, . , . , .
. , , . .
http://www.aif.ru/food/world/kak_prigotovit_nastoyashchiy_sous_pesto_recepty_italii
, . , (. pistou), . , .
Pistou er den franske varianten av den italienske pestoen. - - .
Den er uten pinjekjernenøtter. - .
Uendelig mange bruksmuligheter - som saus på dine spesial ostesmørbrød, til spekemat, til grillet kjøtt, poteter og grønnsaker, til pastaretter - du vet sikkert om flere.... - , , , , , ..
Bland sammen basilikum og hakket hvitløk i en foodprocessor eller hakker. - - .
Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. -
Rør inn parmesan til slutt. - .
.
. :
http://www.liveinternet.ru/users/norsk-langrenn/post388678314/
" ":
1 -
2 - m o l g a
...
10 -
11 - .
12 -
13 - . .
14 - ,
...
39 - , .
40 -
41 -