Консервовані баклажани по-корейськи |
Хочете приготувати на зиму гострі баклажани? Тоді спробуйте їх зробити по-корейськи.
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани відварюємо в підсоленій воді, даємо охолонути й нарізаємо кубиками. Цибулю і перець нарізаємо соломкою, моркву натираємо на тертці для корейської моркви (або на крупній тертці). Зелень і часник подрібнюємо. Все змішуємо, додаємо цукор, сіль, оцет, приправу і масло. Перемішуємо і утрамбовує салат, і відправляємо його на 2 години в холодильник настоюватися. Після салат розкладаємо по банках і стерилізуємо 20 хвилин банки об'ємом 0,5 літра, і 25-30 хвилин – літрові банки.
Рубрики: | консервирование |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |