-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Хмельничаночка

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 25.05.2013
Записей: 4665
Комментариев: 193
Написано: 5094


Консервовані баклажани по-корейськи

Суббота, 09 Августа 2014 г. 09:34 + в цитатник

zagotovki na zimu iz baklazhanov 1 Заготовки на зиму з баклажанівХочете приготувати на зиму гострі баклажани? Тоді спробуйте їх зробити по-корейськи.

Інгредієнти:

  • баклажани – 2 кг;
  • великий ріпчаста цибуля – 3 шт.;
  • червоний болгарський перець – 500 г;
  • велика морква – 3 шт.;
  • часник – 1 головка;
  • кінза (петрушка) – 1 пучок;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • оцет 9% – 100 мл;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • перець гіркий – 1 шт.;
  • приправа для корейської моркви – за смаком;
  • соняшникова олія – 100 мл.

Приготування

Баклажани відварюємо в підсоленій воді, даємо охолонути й нарізаємо кубиками. Цибулю і перець нарізаємо соломкою, моркву натираємо на тертці для корейської моркви (або на крупній тертці). Зелень і часник подрібнюємо. Все змішуємо, додаємо цукор, сіль, оцет, приправу і масло. Перемішуємо і утрамбовує салат, і відправляємо його на 2 години в холодильник настоюватися. Після салат розкладаємо по банках і стерилізуємо 20 хвилин банки об'ємом 0,5 літра, і 25-30 хвилин – літрові банки.

Рубрики:  консервирование

Чипо_Лино   обратиться по имени Вторник, 25 Июля 2017 г. 23:37 (ссылка)
Как заготовить баклажани на зиму
Ответить С цитатой В цитатник
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку