Цитата сообщения ManPatiik
Sāļās biezpiena standziņas - Соленые творожные палочки
250 g biezpiens
200 g margarīns vai sviests
2 tējkarotes sāls
2 tējkarotes ķimenes
300 g (2 1/2 glāzes) milti
1 ola
Gatavošana:
Margarīnu liek lielākā bļodā, pieber sāli un ķimenes. Puto līdz sāls izšķīdis. Pieliek biezpienu un maisa, kamēr rodas samērā viendabīga masa. Traukā esošajiem produktiem pievieno miltus. Visu sajauc kopā, beigās samīca ar rokām. Atdala 1/3 no mīklas pikas, liek uz mīklas dēļa un plāni izrullē (3 mm). Ar picas nazi mīklas plāksni griež 1 cm platās un 10 cm garās sloksnēs. Sloksnītes kārto uz pannā ieklātā cepamā papīra. Atsevišķā traukā iesit olu, sakuļ un ar kulinārijas otu pārziež mīklas sloksnītes. Pannu liek cepeškrāsnī un cep, līdz cepumi kļūst dzeltenīgi brūni. Gatavus atdzesē un liek pasniegšanai domātajā traukā.
250 г творога
200 г маргарина или сливочного масла
2 чайные ложки соли
2 чайные ложки тмина
300 г (2 1/2 чашки) муки
1 яйцо
Приготовление:
Положите маргарин в большой миске, добавить соль и тмин. Взбивать пока соль не растворится. Добавить творог и мешать, пока не станет относительно однородное тесто. Добавьте муку. Смешайте все ингредиенты вместе в конце замесить вручную. Возмите 1/3 с теста , поместите тесто на доску и со скалкой делаем тонкий пласт (3 мм). Ножом для пиццы режем пласт 1 см в ширину и 10 см в длину полосками. Полоски кладем на простынь с бумагой для выпечки. В отдельной миске, взбейте яйцо и обмазать полоски теста. Помещаем в духовку и запекать, пока печенья не станут желтовато-коричневые. Готовые охладить и поместить прямо в сервировочное блюдо.