-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Винни-пуша

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 1) Вяжем_спицами_и_крючком

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.04.2013
Записей: 13475
Комментариев: 377
Написано: 13854


Бісквітні рулети

Воскресенье, 28 Августа 2016 г. 20:16 + в цитатник
Цитата сообщения Милиана_ Бісквітні рулети

Результат пошуку зображень за запитом "Бісквітні рулети"
Бісквітний рулет - підготовка продуктів
Бісквіт для рулету готується дуже швидко, тому необхідно заздалегідь підготувати всі продукти, прогріти духовку, а деко застелити промасленим папером. Печеться тісто зазвичай хвилин п'ятнадцять. Не рекомендується відходити в цей час від плити, необхідно бути напоготові, тому що в залежності від індивідуальності духовки, бісквіт може спекти раніше. Готовий лист тіста, поки гарячий (якщо інший варіант не обмовляється в рецепті) необхідно перекласти на рушник і прямо разом з ним загорнути в рулет, поступово знімаючи папір. Коли він охолоне, його розгортають, промащують кремом і скручують назад.
Бісквітний рулет - кращі рецепти
Рецепт 1: Бісквітний рулет з вареним згущеним молоком
Смачний рулетик на швидку руку. Для начинки, замість вареної можна використовувати звичайну згущенку (1 б. Згущенки (400г) змішати з пачкою вершкового масла (200г) і пакетиком ванільного цукру). За бажанням прикрасити виріб розтопленим шоколадом або змастити верх згущеним молоком і присипати кокосовою стружкою.
Інгредієнти:
5 яєць,
по склянці цукру і борошна,
баночка (0,5 л) вареного згущеного молока,
гашене сода без гірки – 1 чайн. лож. (Або 1 чайн.лож. Харчової соди + & frac12- стіл. Лож. Оцту (6%).
Прикраса (за бажанням):
2-3 стол. лож. Згущеного молока,
кокосова стружка,
шоколад – 100г,
кондитерська присипка .
Спосіб приготування
Приготувати бісквітне тісто, для чого збити яйця з цукром, додати борошно і гашену соду (або погасити самостійно). Цього обсягу вистачає на велике деко (приблизно 45 на 35 см).
Застелити деко пекарської папером (змастити маслом) у всю площу. Якщо немає паперу такої ширини, настелити внахлест. Вилити тісто і випікати вісім хвилин (200С). Готовий бісквіт розділити на дві частини і ще гарячим зняти з листа і тут же, поки не охолов, намазати згущеним молоком і згорнути.
Залишилося його прикрасити. Перший рулет змастити білим згущеним молоком, посипати кокосовою стружкою. Для другого - розтопити шоколад (на водяній бані), попередньо його натерши, змастити верх рулету і покрити кондитерської присипкою (дуже дрібні різнокольорові палички і кульки).
Рецепт 2: Бісквітний рулет зі збитими вершками
Особливість цього рулету в тому, що бісквіт завжди виходить і добре піднімається. Секрет – в крутому окропі, який додається в тісто. Начинка – вбиті вершки, хоча це не принципово – можна змастити лист і звичайним джемом. Інгредієнти вказані на деко розміром 45 на 40 см.
Інгредієнти:
5 яєць,
склянка цукру,
100мл крутого окропу,
пакетик розпушувача (10-12г),
стакан муки.
Крем:
жирні вершки (30%) – 800мл,
4 пакетика закріплювача для вершків,
2 стол.лож. цукрового піску.
Спосіб приготування
Спочатку варто зробити заготовки, щоб можна було відразу замісити тісто і спекти бісквіт. Борошно - пару столових ложок, змішати з розпушувачем і просіяти через сито. Решту борошно теж просіяти (окремо). Закип'ятити чайник, щоб крутий окріп був під рукою. Деко застелити папером, тонко змащеній маслом.
Збити міксером яйця з цукром. Продовжуючи збивання, влити окріп, всипати муку, продовжуючи вимішувати і в останню чергу – борошно з розпушувачем.
Вилити на деко тісто. Воно виходить досить густим, розподілити по поверхні і випікати десять-п'ятнадцять хвилин (180-200С). Дати йому охолонути, намазати кремом, і вже остившім, разом з начинкою, згортати в рулет. Тісто виходить м'яким, добре гнеться і відшаровується від паперу. Буде ще смачніше, якщо на крем насипати дрібно нарізані фрукти або ягоди – ківі, полуницю, малину, персики, залежно від сезону.
Для крему збити всі інгредієнти. Закріплювач – це такий порошок без запаху і смаку, щоб вершки не опадають. Якщо закріплювач не знайшли, можна робити і без нього. Верх рулету теж змастити вершками і прикрасити по розсуд – ягодами, фруктами, бісквітної або шоколадною крихтою.
Рецепт 3: Бісквітний рулет з малюнком
Такий рулет не тільки шалено смачний, але і дуже оригінально виглядає, т.к. він прикрашений малюнком. Технологія нанесення якого досить проста – частина бісквітного тіста змішується з какао і з нього роблять прикраси. Приготування бісквіта займе хвилин на п'ять-сім більше часу, ніж зазвичай.
Інгредієнти:
Тісто - 4 яйця,
неповна склянка цукру,
150г борошна,
по чайн. лож. розпушувача і ванільного цукру,
30г вершкового масла.
Прикраса:
8-10 стол.лож. бісквітного тіста,
2 стол.лож. молока,
3 стол.лож. какао порошку.
Крем:
200г м'якого сиру (типу Рікотта) або жирного сиру (без крупинок),
200мл сметани,
100г цукру.
Спосіб приготування
Відокремити жовтки від білків. Половину порції цукру і жовтки збити-розтерти до білого. Вершкове масло (розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані) змішати з жовтками, додати ванільний цукор, ретельно розтерти.
Білки збити в міцну піну, додавши другу половину склянки цукру і ввести в жовткову масу, акуратно помішуючи. Туди ж частинами всипати просіяне борошно (змішати з розпушувачем) і розмішати лопаткою або ложкою. В мисочку відкласти частину тіста (для прикраси), решта вилити на деко, застелений промасленим папером і разравнять. В відкладене тісто додати молоко і какао, перемішати. На біле тісто, яке лежить на деку, нанести коричневі плями. За допомогою зубочистки можна рисунок підкоригувати – зробити спіральки, сонечко і пр. Випікати 15-20 хвилин (200С). Готовий бісквіт покласти на рушник малюнком вниз, і акуратно відділяючи папір, згорнути рулет. Дати охолонути. Розгорнути, намазати кремом і зібрати назад.
Рецепт 4: Для бісквіту:
4 яйця
200 гр цукру
4 ст л води
160 гр муки
1 ст л порошку до печива
Для крему:
300 гр сметани
150 гр цукру
1 п загущувача
В середину
2 банани
Для бісквіту відділяєм білки від жовтків. Збити білки з цукром на високій швидкості. Тоді поступово добавити жовтки і збивати на малій швидкості. Потім добавити воду, муку, порошок до печева. Добре все вимішати і вилити на підготовлену бляшку. Пекти при температурі 200, 30-35 звилин. 
За цей час сметану збити з цукром і добавити згущувач. Добре вимішати.
Коли вже спечеться, витягнути з бляшки, змастити кремом і покласти по краю банани. Скрутити в рулет. Посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.
 
Для крему збити міксером всі інгредієнти і намазати корж.



Вкусный рулет с творожно-сливочным нежным кремом для бисквита! Ещё этот крем называют Маскарпоне.
В рецепте используются:
Для теста: 200 гр. муки, 200 гр. сахара, 2 яйца, 1 ч. ложка соды, 200 мл. кефира.
Крепкий чай для пропитки
Для крема: 200 гр. жирного творога, 200 мл. жирных сливок 33%, 0,5 ст. сахара, ванилин.

Бисквитный рулет с кремом из вареной сгущёнки. Простой и оригинальный рулет в приготовлении бисквита. Готовится всего 35 минут.
Для приготовления рулета нам понадобятся такие продукты: Для теста: 150 гр. муки, 1 яйцо, 0,5 чайной ложки соды, уксус, 300 гр. сгущенного молока. Для крема: 150 гр. сливочного масла, 1 банка вареной сгущенки. Для пропитки: крепкий чай.
Корисні поради досвідчених кулінарів
- Щоб надати рулету пікантний смак, спечений бісквітний лист по всій поверхні можна збризнути ромом або коньяком.
- Аналог сиру Рікотта для сирного крему можна зробити самостійно. Заморозити літровий пакет кефіру в морозильнику, поки він не стане кам'яним. Дістати його, кефір звільнити від пакету і перекласти в марлю. Марлю підвісити або помістити в друшляк, укріплений на каструлі. У міру відтавання кефіру, вся сироватка піде, а в марлі залишиться м'який сирок. З літра кефіру приблизно вийде 200 г сиру.

Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/выпечка

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку