-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Аленка-м

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 25.09.2012
Записей: 2622
Комментариев: 160
Написано: 2806


Вкусные куриные треугольники

Вторник, 20 Января 2015 г. 17:07 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Вкусные куриные треугольники

Ingrediente (6 bucati):
300 gr. piept de pui
60 gr. sunca
60 gr. cascaval
100 gr. ciuperci proaspete
1 ceapa micuta
2-3 oua
100 gr. faina
verdeata proaspata
sare, piper negru macinat
ulei
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sa incepem cu prepararea umpluturii pentru pirjoale:
In putin ulei, calim ceapa cu ciupercile maruntite, pina se rumenesc usor. Lasam sa se raceasca.
Intre timp, taiem ”julienne” cit mai subtirel sunca, tocam verdeata, radem cascavalul, adaugam ciupercile prajite si amestecam. Umplutura este gata.
watermarked - 2vPieptul de puise spala, se curata de pieliţe si se taie in 6 felii egale.
watermarked - 32Invelim scindurica cu o folie de celofan (eu prefer celofanul in care se invelesc florile, este trainic si merge si la prepararea ruladelor din carne), si il tropim din abundenta cu apa.
Batem bine fiecare bucatica de carne cu ciocanul pentru snitele, muiat si el des in apa.
watermarked - 42Transferam snitelele pe o suprafata curata de lucru, stropita cu apa. Saram, piparam putin.
Punem umplutura pe centru, si adunam capetele snitelului deasupra umpluturii in asa fel, formind pirjoale de forma triunghiulara.
watermarked - 52watermarked - 61Pirjoalele se trec prin faina, ou batut si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins (de preferat una de tip grill).
watermarked - 72Scoatem pirjoalele pe o tava de copt, turnam putina apa fierbinte deasupra, si dam la cuptorul preincalzit la 200C pentru cca. 20 minute.
watermarked - 91Se servesc fierbinti, cu orce garnitura va place: se potrivesc si legumele crude sau coapte, conopida prajita in ou, taieteii de casa cu unt…etc.
watermarked - 101Eu am servit ca garnitura niste papanasi din taietei de casa, si va zic sa stiti…chiar isi merita pe deplin denumirea pirjoluta asta! Incercati-o neaparat :)
watermarked - 111

 
Ингредиенты (6 штук): 
300 гр. куриное филе 
60 г. ветчина 
60 гр. Сыр 
100 гр. свежие грибы 
1 луковица небольшие 
2-3 яйца 
100 гр. муки 
свежих трав 
соль, молотый черный перец 
масло 
Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/Курица

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку