-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Лариса_Михайлик

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 29.08.2012
Записей: 1760
Комментариев: 683
Написано: 4303


Пляцок "Кора дуба".

Среда, 29 Января 2014 г. 18:10 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Пляцок"Кора Дуба"

Кора дуба

Інгредієнти:

Для коржів:
8 білків
3 жовтки
200 г цукру-пудри
200 г кокосу
200 г посічених горіхів
200 г родзинок
1 ч. л. порошку(з верхом)
1 ст. л. борошна

Бісквіт:
3 яйця
3 ст. л. цукру
3 ст. л. борошна

Шоколадна помадка:
150 г шоколаду
50-60 г масла

Крем:
1 б персиків (мала)
2 ванільні пудинги
5 жовтків
5 ст. л. цукру
1 пач. ванільного цукру
1 скл. води
300 г масла

2 п. персикової галяретки

 

Коржі:
Білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі.

Бісквіт:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.Спекти корж. 

Шоколадна помадка:
Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.

Крем:
Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок.
Сироп з персиків закип"ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити.
Масло збити,додаючи заварену масу.

Перемащувати так:
Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою.
Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж.
Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою.
Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води.
Смачного!!!
кора дуба
ингредиенты :
Для коржей:
8 белков
3 желтка
200 г сахара- пудры
200 г кокоса
200 г измельченных орехов
200 г изюма
1 ч. л . порошка ( с верхом )
1 ст . л . муки
 
бисквит :
3 яйца
3 ст. л . сахара
3 ст. л . муки
 
Шоколадная помадка :
150 г шоколада
50-60 г масла
 
крем:
1 б персиков (малая )
2 ванильные пудинги
5 желтков
5 ст. л . сахара
1 пач . ванильного сахара
1 ст . воды
300 г масла
 
2 п. персикового желе
коржи:
Белки взбить с сахаром , добавить желтки.Постепенно  добавить остальные продукты .Испечь  два коржа .
 
бисквит :
Белки хорошо взбить с сахаром , добавить желтки , муку .Испечь корж
 
Шоколадная помадка :
Растопить шоколад на водяной бане , добавить масло , перемешать .
 
крем:
Пудинги развести водой , добавить растертые с сахаром желтки , хорошо размешать , чтобы не было комочков.
Сироп из персиков за кипятить  , добавить смесь желтков с пудингами , ваниль , заварить.Охладить .
Масло взбить , добавляя заваренную  массу.
 
Сборка
Бисквит с обеих сторон смазать шоколадной помадкой .
Корж слегка сбрызнуть сладким кофе - крем , бисквит - крем - корж.
Верх немного смазать кремом , выложить дольки персиков и залить желе
Желе  заварить по инструкции , взяв наполовину меньше воды.
Смачного

Серия сообщений "пляцки":
Часть 1 - Пляцок "Леон".
Часть 2 - Маковый пляцок.
Часть 3 - Прекмурская гибаница.
Часть 4 - Пляцок "Ностальгия".
Часть 5 - Пляцок "Кора дуба".
Часть 6 - Пляцок"Золушка".
Часть 7 - Пляцок "Белковый".р
...
Часть 16 - Пляцок медовый"Бразильянка".
Часть 17 - Пляцок "Золушка" - напоминает по вкусу медовый, но крем... крем просто...
Часть 18 - Сайт з пляцками.

Рубрики:  торты
Метки:  
Понравилось: 2 пользователям

Владислава83   обратиться по имени Вторник, 20 Мая 2014 г. 22:44 (ссылка)
Ответить С цитатой В цитатник
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку