ДЕРУНЫ С КУРИНЫМ ФИЛЕ |
Один молодий кабачок зі шкіркою натерти на терці. Посолити і через 5-10 хвилин злити рідину, що виділилась. Добавити до кабачка 2 ст. л. сметани, 2 ст. л. муки, 1 яйце, сіль, перець. Перемішати. Порізати соломкою сире куряче філе і добавити до кабачка. Також можна добавити подрібнену зелень.
Смажити на олії, викладаючи ложкою, з обох сторін.
Соус: 150 г майонезу + 2 маринованих огірка (натертих на дрібній терці) + подрібнений часник.
Спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua
Рубрики: | **РЕЦЕПТЫ,КУЛИНАРИЯ/ БЛЮДА ИЗ ОВОЩЕЙ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |