Цитата сообщения Арина_Ярига
Інгредієнти для бісквіта:
4 яйця
5 столових ложок цукру
3 столові ложки борошна
Ложки какао 2
1 чайна ложка порошку дл випічки
Білки відокремити від жовтків і збити до жорсткої. Наприкінці збивання, додати цукор і перемішати, поступово, щоб отримати "безе". Додати яєчні жовтки. Змішайте на низьких швидкостях. Додати борошно просіяне з порошком і перемішати, потім влити какао. Змішайте знову. Тісто викласти в деко і випікати 25-30 хв . на 180 градусів
Інгредієнти для маси кокосової:
склянка молока
ванільний цукор
2/3 склянки цукру
20 грамів тертого кокоса(кокосова стружка)
4 столові ложки (80-100 г) вершкового масла
Закип'ятіть молоко з цукром і ванільним цукром. Додати кокосову стружку. Готуємо ще близько 2 хвилин (суміш дуже стане схожа по консистенції до вареного рису). Зняти з вогню.Залишити до повного охолодження. Масло збити як пух. Додати ложку м'якоті кокоса і збиваємо міксером на низькій швидкості.
Інгредієнти для шару помаранчевого:
3 маленьких апельсинів
2 желе помаранчевого залитого в 600 мл гарячої води
Апельсини, нарізати невеликими шматочками. Желе зробіть і зоставте аби вистигло.
Крім того:
печиво (близько 15 штук)
Ингредиенты для бисквита:
4 яйца
5 столовых ложек сахара
3 столовые ложки муки
Ложки какао 2
1 чайная ложка порошка дл выпечки
Белки отделить от желтков и взбить до жесткой. В конце взбивания, добавить сахар и перемешать, постепенно, чтобы получить "безе". Добавить яичные желтки. Смешайте на низких скоростях. Добавить муку просеянную с порошком и перемешать, затем влить какао. Смешайте снова. Тесто выложить в противень и выпекать 25-30 мин. на 180 градусов
Ингредиенты для массы кокосовой:
стакан молока
ванильный сахар
2/3 стакана сахара
20 граммов тертого кокоса (кокосовая стружка)
4 столовые ложки (80-100 г) сливочного масла
Вскипятите молоко с сахаром и ванильным сахаром. Добавить кокосовую стружку. Готовим еще около 2 минут (смесь очень станет похожа по консистенции к вареного риса). Снять с вогню.Залишиты до полного остывания. Масло взбить как пух. Добавить ложку мякоти кокоса и взбиваем миксером на низкой скорости.
Ингредиенты для слоя оранжевого:
3 маленьких апельсинов
2 желе оранжевого залитого в 600 мл горячей воды
Апельсины, нарезать небольшими кусочками. Желе сделайте и оставьте чтобы остыло.
Кроме того:
печенье (около 15 штук)