Пляцок “Коліжанка” за цікавим рецептом і смаком
Біла паляниця: 3 яйця ( білки збивати самі без цукру), жовтки збити з 3 ст лож цукру, додати білки до жовтків, акуратно вимішати, додати 3 ст лож муки і 1 ч лож порошку до печива і знову вимішати, форму змасти і пекти до готовності. Коричнева: 4 яйця збити з 6 ст лож цукру, додати 2 ст лож муки, 2 ст лож какао, 1 ч лож порошку до печива, пекти до готовності. Кокосова: 5 білків збити з 1 ст цукру, додати 2 ст лож крохмалю, 4 ст лож соку лимона і 200 г кокосу, пекти до готовності. Горіхова: 5 білків збити з 200 г цукру, додати 1 ст лож меду, 1 ст лож муки, 1 ст лож крохмалю, 200 г горіхів різаних ( подріблений ), пекти Крем: 800 мл молока, 10 жовтків, 3 ст лож муки, 3 ст лож крохмалю, ванілін, 15 ст лож цукру, все ретельно вимішати і варити до загустіня, коли вистегне додати 400 г масла, збити масло і потрохи додавати крем. Крем ділимо на 3 частини, до одноі додати 2 ст лож какао, до 2-різані ананаси, до 3-різані персики Перекладаємо: Біла паляниця – анананасовий крем-горіхова-шоколадний крем-кокосова-крем персиковий-коричнева, зверху залити шоколадом. автор: Іра Татарин