Маково-шоколадний кекс |
кекс | |
мак
|
150 г |
борошно
|
100 г |
розпушувач
|
1 ч. ложка |
яйця
|
5 шт. |
маргарин
|
170 г |
коньяк
|
20 мл |
шоколад чорний
|
150 г |
цукор
|
150 г |
помадка | |
шоколад чорний
|
100 г |
вершки
|
4 ст. ложки |
мак
|
3 ст. ложки |
Розраховано на 10 порцій |
Дуже і дуже смачний кекс з насиченим шоколадно-маковим смаком. Ніжний і ароматний водночас. Товстий шар шоколадної глазурі дуже вдало доповнює смак цього кекса. Це справжня шоколадно-макова насолода.
ПРИГОТУВАННЯ:
Сполучити порізану шматочками рослинно-вершкову суміш «Тульчинка» і покришений шоколад. Розтопити на водяній бані:
Додати яйця. Добре усе перемішати:
Вмішати коньяк і сухий немелений мак:
Вмішати просіяне з розпушувачем борошно:
Викласти тісто у змащену рослинно-вершковою сумішшю «Тульчинка» круглу форму для кексів з отвором всередині. Випікати 50 хвилин при 170*С.Вистудити.
Зверху покрити розтопленим з вершками на водяній бані шоколадом. Посипати маком:
Неймовірно смачно виходить!
Смачного і веселих свят!
Рубрики: | К-выпечка/кексы |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |