-Рубрики

 -Музыка

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в людя

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 17.02.2012
Записей: 2665
Комментариев: 146
Написано: 2955


Подільська кухня. Мариновані сливи

Четверг, 19 Ноября 2015 г. 11:57 + в цитатник
Цитата сообщения Наталья_Ивушка Подільська кухня. Мариновані сливи

 

Подільська кухня. Мариновані сливи

Венгерка - найкраща слива для зимових закруток.
 
Вона кисло-солодка на смак, дешева на базарі, а у селах то взагалі її на сміття міняют, як у тій казці про те, як козак вибирав гарну господиню.
Отож, мирануємо на зиму сливки.

На 0,5л банку необхідно
250 г слив.
Для маринаду (0,5л банка) необхідно;
-150 мл води
-40г цукру
-20мл оцту (9%)
-0,5 ч. ложки солі
Всі складники змішати та довести кипіння.
Простерилізувати підготовлені банки та кришки.
Заповнити банки сливами та залити їх на 10 хв. гарячим окропом.
оду злити.
В кожну банку положити лавровий листочок, зо 2 зубчики часнику, 6 горошин чорного та 2 англійського перцю і 1 гвоздичку.
Влити киплячий маринад та закрити кришкою.
Перевернути кришкою вниз, накрити банку рушником та дати охолонути протягом декількох годин.
Ось і закуска готова.
 

 


Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Рубрики:  кулинария/заготовки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку