1.ЗАВАРНА ПАСКА
Паска має доволі класичний смак. В міру солодка. Середньої вологості. Найдовше з усіх не черствіє.
Складність приготування: 4 бали (по 5-бальній шкалі)
2. ОЛЕКСАНДРІЙСЬКА ПАСКА
"Нічна" паска. Паска середньої вологості. Солодка, але в міру.
Складність приготування: 2 бали
3. ДАРНИЦЬКА ПАСКА
Готується на згущеному молоці, завдяки якому має неймовірний аромат. Паска не дуже волога, в міру солодка.
Складність приготування: 3 бали
4. КРАФФІН
Не зовсім паска, але випічка,яка стала доволі популярною останнім часом і справді заслуговує на увагу. В міру солодкий і в міру вологий.
Складність приготування: 2 бали
6. ГРУЗИНСЬКА ПАСКА
Волога і солодка, але при тому доволі повітряна. Не кришиться при нарізанні. Довго не черствіє. Дуже класна структура.
Складність приготування: 3 бали
8. КЛАСИЧНА ПАСКА
Смак родом із дитинства. Дуже повітряна, в міру солодка і в міру волога.
Складність приготування: 4 бали
9. АПЕЛЬСИНОВА ПАСКА
Солодка і надзвичайно ароматна. Волога, але при тому не надто "важка". Довго не черствіє. Має волокнисту структуру.
Складність приготування: 5 балів ( але вона того варта!)
5. СИРНА ПАСКА НА ЗАВАРНОМУ КРЕМІ
Нереально смачна! За смаком нагадує пресмачне морозиво.
Готується без випікання.
Складність приготування - 1 бал
7. ГЛАЗУРІ НА ПАСКУ ( 4 рецепти )
У відео 4 найкращих рецептів глазурі:
лимонна
білкова
на желатині
з маршмеллоу