-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в яця

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.02.2012
Записей: 5833
Комментариев: 142
Написано: 6267


Готуємо справжню натуральну халву

Понедельник, 21 Марта 2022 г. 23:21 + в цитатник

Необхідні інгредієнти:

  • 2 склянки очищеного насіння;
  • 1,5 склянки борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 0,5 склянки води;
  • 150 мл соняшникової олії.

Процес приготування

 

Насіння обсмажити, прокрутити на м’ясорубці.

Борошно теж обсмажити на сухій сковорідці до ніжно-золотистого кольору.

Змішати обидві маси до однорідної консистенції.

 

З цукру і води, на середньому вогні, помішуючи, варимо сироп 10 хвилин з моменту закипання — він не повинен бути зовсім рідким, але і густим теж. Як тільки цукор розчинитися, можна не мішати.

Тепер змішуємо масу з насінням, соняшникову олію і сироп за допомогою міксера — так швидше.

Можна знайти рецепти, де олію вливають в готовий сироп. Тут є реальний шанс все зіпсувати!

Сироп від холодної олії відразу згортається і отримуєте великий льодяник.

Коли маса стала однорідною, викладаємо її в форму, застелену целофаном, добре утрамбовуємо і розрівнюємо.

Зверху кладемо плоску кришку, і ставимо вантаж.

Ставимо в холодильник години на 3.

Рубрики:  кулинария/десерт

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку