Готуємо справжню натуральну халву |
Необхідні інгредієнти:
Процес приготування
Насіння обсмажити, прокрутити на м’ясорубці.
Борошно теж обсмажити на сухій сковорідці до ніжно-золотистого кольору.
Змішати обидві маси до однорідної консистенції.
З цукру і води, на середньому вогні, помішуючи, варимо сироп 10 хвилин з моменту закипання — він не повинен бути зовсім рідким, але і густим теж. Як тільки цукор розчинитися, можна не мішати.
Тепер змішуємо масу з насінням, соняшникову олію і сироп за допомогою міксера — так швидше.
Можна знайти рецепти, де олію вливають в готовий сироп. Тут є реальний шанс все зіпсувати!
Сироп від холодної олії відразу згортається і отримуєте великий льодяник.
Коли маса стала однорідною, викладаємо її в форму, застелену целофаном, добре утрамбовуємо і розрівнюємо.
Зверху кладемо плоску кришку, і ставимо вантаж.
Ставимо в холодильник години на 3.
Рубрики: | кулинария/десерт |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |