Суббота, 19 Марта 2022 г. 15:32
+ в цитатник
Рецепт: риба мінтай - 3 шт чорний мелений перець-1/3 ч.л. прованські трави – 1 ч.л. сік лимона 3-4 ст. соєвий соус - 30 мл рослинна олія - 20 мл залишити маринуватися 20-30 хвилин стебла селери - 7-8 шт залити рибу маринадом, що залишився, з пакета накрити пергаментом в заздалегідь розігріту духовку t 180 ° С 25-30 хвилин для соусу: рослинна олія - 20 мл цибуля-1 шт часник - 4 зубчики паприка – 1 ч.л. чорний мелений перець – 1/3 ч.л. прованські трави – 1 ч.л. томатна паста – 1 ч.л. подрібнені помідори+червоний перець - 200 мл соєвий соус - 30 мл солоні огірки - 1 шт 10 хвилин на повільному вогні рис – 1.5 склянка (200 гр) окріп - 3 склянки варити рис 15 хвилин на повільному вогні вимкнути вогонь, залишити рис під кришкою 15 хвилин Смачного!
https://www.youtube.com/watch?v=2eUn6Pnrc4Q
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-