-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в яця

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.02.2012
Записей: 5833
Комментариев: 142
Написано: 6267


фалафелю

Воскресенье, 17 Октября 2021 г. 23:02 + в цитатник

Інгредієнти для страви

  • Зіра (приправа) - 2 ч. л.

  • Кінза - 1 пучок

  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.

  • Борошно пшеничне - 1/2 склянки

  • М'ята - 2-3 гілочки

  • Нут - 2 склянки
  • Петрушка (зелень) - 1 пучок

  • Сіль - 1 ч. л.

  • Часник - 6 зубчиків

Рецепт приготування

1 Ретельно відваріть нут в підсоленій воді до готовності. Найкраще замочити нут з вечора в холодній воді – це пришвидшить процес його варіння.

2 Розігрійте духовку до 180 градусів. У чаші блендера змішайте нут, зелень, спеції, цибулю та часник – перебийте до однорідного стану.

3 Всипте до маси для фалафеля борошно та ретельно вимішайте тісто до однорідної консистенції. Сформуйте невеликі кульки та викладіть їх на деко вкрите пергаментом для випікання.

4 Запікайте фалафель в духовці близько 25-30 хвилин до золотистої скоринки

https://te.20minut.ua/Smachnogo/zamist-kotleti-ret...e9BDPJkE5NULO9CO5W4E5PDeQJcx2Q

Рубрики:  кулинария/гаряче

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку