фалафелю |
Зіра (приправа) - 2 ч. л.
Кінза - 1 пучок
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Борошно пшеничне - 1/2 склянки
М'ята - 2-3 гілочки
Петрушка (зелень) - 1 пучок
Сіль - 1 ч. л.
Часник - 6 зубчиків
1 Ретельно відваріть нут в підсоленій воді до готовності. Найкраще замочити нут з вечора в холодній воді – це пришвидшить процес його варіння.
2 Розігрійте духовку до 180 градусів. У чаші блендера змішайте нут, зелень, спеції, цибулю та часник – перебийте до однорідного стану.
3 Всипте до маси для фалафеля борошно та ретельно вимішайте тісто до однорідної консистенції. Сформуйте невеликі кульки та викладіть їх на деко вкрите пергаментом для випікання.
4 Запікайте фалафель в духовці близько 25-30 хвилин до золотистої скоринки
https://te.20minut.ua/Smachnogo/zamist-kotleti-ret...e9BDPJkE5NULO9CO5W4E5PDeQJcx2Q
Рубрики: | кулинария/гаряче |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |