Стручкова квасоля з макаронами
|
|
Суббота, 31 Июля 2021 г. 12:40
+ в цитатник
На ситний обід готують макарони зі стручковою квасолею, курочкою, грибами або рибою. Макарони можна брати будь – ріжки, черепашки, макарони, інше.
Беруть:
-
200 г будь-яких макаронних виробів
-
300 г спаржевої квасолі
-
200 мл вершків
-
100 г сиру
Макаронні вироби з рибою і стручкової квасолею.
-
200 г макарони відварюють за правилами.
-
Окремо варять і 300 г квасолі (можна брати овочеву суміш з магазину).
-
На глибокій сковорідці змішують 200 мл вершків, додають до них 100 г тертого твердого сиру «Старий голландець» або «Пармезан», сіль і перець.
-
Змішують готові макарони, стручки квасолі, окремо обсмажені шматочки курки, риби або грибів. Поливають блюдо соусом.
http://goodhouse.com.ua/poradi/13110-struchkova-kv...ichinoyu-kurkoyu-v-klyari.html
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-