300-400 г. відвареної картоплі;
200 г. молока;
1 яйце;
4 г. сухих дріжджів;
400-450г. муки;
Сіль, паприка, зелень за смаком.
Картоплю (теплою) перебиваємо блендером, додаємо молоко, ретельно з'єднуємо. В суміш додаємо трішки цукру ( для швидшого процесу), дріжджі, яйце та муку 200 г., перемішуємо,накриваємо та залишаємо на 1 годину. Коли тісто підійшло додаємо паприку, зелень та решту муки. Тісто перекладаємо в кондитерський мішок, кінчик надрізаємо. На сковорідку наливаємо олії в 2-3см висотою, та нагріваємо. В добре розігріту сковорідку видушуємо тісто та відрізаємо по 3-4 см, прожарюємо палички по 1-2 хв. Смачного.