Пиріжки |
Спочатку потрібно змішати всі компоненти. Далі слід перемішати і гарненько вимісити. Після чого варто тісто розділити на кілька частин.
Кожен шматочок потрібно дуже тонко (до прозорості) розкачати. Далі потрібно викласти начинку (витягнутою гіркою).
Після потрібно закатати в рулет виріб і підігнути краї. Необхідно взяти деко, покритий пергаментним папером, на нього слід викласти пиріжки.
Верхній шар пиріжків варто проткнути виделкою. Випікатися вироби повинні близько півгодини в розігрітій до 200 градусів духовці.
Начинка може бути будь-хто. Ви можете використовувати:
Рубрики: | кулинария/випичка |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |