Пиріг з абрикосами |
/nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-600x400.jpg" target="_blank">https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-600x400.jpg 600w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-274x183.jpg 274w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-80x54.jpg 80w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-130x87.jpg 130w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-359x240.jpg 359w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-85x57.jpg 85w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-546x365.jpg 546w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-165x109.jpg 165w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-112x75.jpg 112w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-179x120.jpg 179w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-170x113.jpg 170w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-81x55.jpg 81w, https://nday.te.ua/wp-content/uploads/2020/08/Пиріг-з-абрикосами-765x510.jpg 765w" width="750" />
Потрібно: абрикоси – 400 г, яйця – 2 шт., кефір – 400 мл, цукор -200 г, борошно – 300 г, ванільний цукор – 1 пакетик, олія – 4 ст. л., сода – 1 ч. л., дрібка солі.
Приготування: спершу замісити тісто. Для цього розтерти з цукром яйця, додати соду, сіль і ванільний цукор. Влити кефір і гарненько перемішати. Поступово всипати борошно і розмішати. Форму змастити олією. Вилити тісто і розрівняти. Абрикоси порізати невеликими шматочками і викласти на тісто. Випікати 40 хв. в духовці, розігрітій до 180 градусів.
https://nday.te.ua/deserty-z-abrykosiv-i-persykiv-12-retseptiv-z-aromatom-lita/
Рубрики: | кулинария/випичка |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |