-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в яця

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.02.2012
Записей: 5833
Комментариев: 142
Написано: 6267


Шоколадні пряники

Суббота, 07 Ноября 2020 г. 00:37 + в цитатник
 

ІНГРЕДІЄНТИ

 
Яйце куряче
2 шт.
Сметана 20%
150 г
Цукор
200 г
Олія соняшникова
80 г
Сіль
щіпка
Какао-порошок
30 г
Розпушувач тіста
11 г
Борошно пшеничне
260 г
Мед
30 г
Кардамон
1/3 ч. л
Мускатний горіх
1/4 ч. л
Гвоздика
1/4 ч. л
Імбир (сухий)
1 ч. л.
Цедра апельсина
1 ч. л.
ГЛАЗУР
Молоко
3 ст. л.
Цукрова пудра
100 г
 

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Змішайте яйця з цукром та сіллю, а потім додайте олію та ретельно перемішайте. 
  2. Додаємо сметану, мед та спеції й перемішуємо до утворення однорідної консистенції. 
  3. Натираємо цедру апельсина й також додаємо до суміші.
  4. З’єднуємо борошно, какао і розпушувач, просіюємо і частину всипаємо в тісто.
  5. Замішуємо руками тісто й додаємо другу частину борошна. Повинна утворитися м’яка маса, яка не липне до рук.
  6. Кладемо на 30 хвилин в холодильник.
  7. Присипаємо робочу поверхню борошном та формуємо з тіста пласт, товщиною 1 см. Вирізаємо пряники.
  8. Деко застилаємо пергаментом і викладаємо пряники.
  9. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів. Діставши пряники з духовки, даємо їм охолонути. 
  10. Покриваємо холодні пряники глазур’ю, яку ви зробили, змішавши всі інгредієнти.

 

https://popoisty.com/1964/

Рубрики:  кулинария/печення

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку