Суббота, 07 Ноября 2020 г. 00:37
+ в цитатник
ІНГРЕДІЄНТИ
ГЛАЗУР
Цукрова пудра
100 г
ПРИГОТУВАННЯ:
-
Змішайте яйця з цукром та сіллю, а потім додайте олію та ретельно перемішайте.
-
Додаємо сметану, мед та спеції й перемішуємо до утворення однорідної консистенції.
-
Натираємо цедру апельсина й також додаємо до суміші.
-
З’єднуємо борошно, какао і розпушувач, просіюємо і частину всипаємо в тісто.
-
Замішуємо руками тісто й додаємо другу частину борошна. Повинна утворитися м’яка маса, яка не липне до рук.
-
Кладемо на 30 хвилин в холодильник.
-
Присипаємо робочу поверхню борошном та формуємо з тіста пласт, товщиною 1 см. Вирізаємо пряники.
-
Деко застилаємо пергаментом і викладаємо пряники.
-
Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів. Діставши пряники з духовки, даємо їм охолонути.
-
Покриваємо холодні пряники глазур’ю, яку ви зробили, змішавши всі інгредієнти.
https://popoisty.com/1964/
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-