-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в яця

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.02.2012
Записей: 5833
Комментариев: 142
Написано: 6267


Скумбрія на смак як лосось

Воскресенье, 23 Февраля 2020 г. 23:22 + в цитатник
  • Купіть в магазині дві тушки замороженої скумбрії та запасіться деякими приправами.
  • Цибуля — 1 штука

А для маринаду такі інгредієнти

  • вода — 300 мл
  • сушена гвоздика — 5 бутонів
  • чорний перець (горошком) — третина чайної ложки
  • мелений запашний перець — половина чайної ложки
  • коріандр — третя частина чайної ложки
  • сіль — дві чайні ложки
  • цукор — половина чайної ложки
  • рафінована соняшникова олія — дві столові ложки
  • яблучний оцет — 2,5 столові ложки

Скумбрія на смак як лосось — рецепт

/golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-3-300x169.jpg" target="_blank">https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-3-300x169.jpg 300w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-3-768x432.jpg 768w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-3-696x392.jpg 696w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-3-1068x601.jpg 1068w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-3-747x420.jpg 747w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-3.jpg 1200w" />
фото googleusercontent.com
  • Починаємо з маринаду — в сотейнику закип’ятити 300 мл води. У киплячу воду додаємо всі спеції, сіль і цукровий пісок. Вливаємо дві столові ложки рослинної олії без запаху. Все добре перемішуємо і кип’ятимо прянощі 1-2 хвилини. Потім маринад знімаємо з плити. Як тільки суміш трохи охолоне, влити яблучний оцет. І знову перемішати — залишити, щоб настоявся.
  • А тим часом готуємо скумбрію до засолу. Готувати треба вже розморожену тушку. Відділити голови й хвости, витягнути нутрощі. Якщо є бажання, можна обрізати й плавники. Миємо під проточною водою. Особливо гарно треба видалити плівку. Інакше — вона гірчить у рибці. Трохи обсушити паперовими серветками. Тушку порізати на порційні шматочки.
  • Цибулю, яка теж буде маринувати нашу рибку, варто нашаткувати півкільцями.
  • Далі беремо посуд, де буде солитися скумбрія. Викладаємо спочатку шматочки риби, тоді — цибулю. І заливаємо цю рибну “картину” маринадом, який до цього часу вже має вихолоти.
  • Закрити посуд кришкою або плівкою, щоб було більш-менш герметично і все — в холодильник на цілу добу.
/golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-4-300x169.jpg" target="_blank">https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-4-300x169.jpg 300w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-4-768x432.jpg 768w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-4-696x392.jpg 696w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-4-1068x601.jpg 1068w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-4-747x420.jpg 747w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/02/833-4.jpg 1200w" />
фото ilovehobby.club

Секретний маринад за 24 години зробить свою чарівну справу. У вас вийде скумбрія на смак як лосось. Смачного!

https://golapravda.blog/skumbriya-na-smak-yak-loso...IcTgZXjqIczmwTthaCvnbUmibuD8zw

Рубрики:  кулинария/риба

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку