Без заголовка |
ТІСТО:
3 скл. борошна,
1 ч. лож. порошку до печива,
150 г маргарини,
1 ст. лож смальцю,
5 жовтків,
0,5 скл. цукру.
Тісто ділимо на більшу і меншу частини.
Меншу- в морозильник, більшу - на деко.
Готуємо яблука - чистимо і нарізаємо.
5 білків збити в круту піну з 0,5 скл. цукру.
В кінці ще додаємо пачку киселю.
На тісто викладаємо яблука, виливаємо білки і зверху-тремо тісто з морозильника.
Печемо 45-50 хв.
ТЕСТО: 3 ст. муки, 1 ч. Лож. порошка к печенью, 150 г маргарина, 1 ст. лож смальца, 5 желтков, 0,5 ст. сахара. Тесто делим на большую и меньшую части. Меншу- в морозильник, большую - на противень. Готовим яблоки - чистим и нарезаем. 5 белков взбить в крутую пену с 0,5 ст. сахара. В конце еще добавляем пачку киселя. На тесто выкладываем яблоки, выливаем белки и сверху трем тесто из морозильника. Печем 45-50 мин.
Рубрики: | кулинария/пироги кулинария/тортик ,рулет |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |