-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Вера_Петровна_Апатова

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 5) БУДЬ_ЗДОРОВ Секреты_здоровья ЛиРу Школа_кулинара Я_-_МАСТЕРИЦА
Читатель сообществ (Всего в списке: 3) О_Самом_Интересном Рецепты_блюд Рукодельницам_и_мастерицам

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 28.09.2011
Записей: 13029
Комментариев: 232
Написано: 13325


Торт "Маковий"

Четверг, 23 Марта 2017 г. 19:00 + в цитатник
Цитата сообщения milade Торт "Маковий"

15966007_895881483876690_6836726569481339346_n (604x448, 156Kb)
16002877_895881490543356_532965565869485715_n (604x448, 173Kb)
16142264_895881487210023_485210086873719216_n (403x604, 145Kb)
Тісто
1 склянка цукру
3 яйця
100 г вершкового масла, розтопити
1 скянка сметани
1 склянка подрібненого маку
1 склянка борошна
1/2 ч.л. соди

Крем:
500 г густої сметани
3/4 склянки цукру

Яйця збити з цукром протягом декількох хвилин.
Додати розтоплене масло, сметану, мак, борошно і соду.
Все добре перемішати до однорідності.
Найкраще використовувати форму для випічки діаметром 18-20 см, торт вийде вищий.

Випікати 30-40 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.

Охолоджену сметану і цукор збити в пишний крем.

Остиглий корж розрізати на два. Промазати та обмазати торт кремом.

Поверхню обсипати маком і відправити торт на декілька годин у холодильник.

За допомогою трафарету можна "нанести" на торт орнамент.

Автор: Кatelig
Рубрики:  выпечка

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку