-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в алеафар

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

кинофильмы компьютерные игры политика психология человеческих отношений и многое другое. семья танцы театр

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 1) Книга-лучший_друг

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.09.2011
Записей: 3621
Комментариев: 144
Написано: 5577


киевский торт

Пятница, 14 Июня 2024 г. 02:26 + в цитатник

Київський торт. Рецепт який всі так шукають Торт який багато хто обожнює, але приготувати мало в кого виходить. Проблеми з безе, відбивають бажання спробувати знову. Ми відкриємо один секрет і у Вас все вийде. Тісто: Білки 6 шт.; Цукор пісок 400 гр.; Манка 1 ст. л.; Кукурудзяний крохмаль 1 ст. л.; Арахіс смажений 150 гр.; Щіпка лимонної кислоти. Крем: Вершкове масло 300 гр.; Молоко згущене 1 банка; Кава розчинна 1 ч. л. Спосіб приготування: В чистій та сухій чаші збийте до пишної піни білки. Не зупиняючись додайте лимонну кислоту та по ложці додавайте цукор. Змішайте манку та крохмаль, просійте. Коли в мерензі не відчуватиметься цукор, додайте сухі інгредієнти та арахіс. Обережно вимішайте згори до низу. Змастіть вафельні коржі меренгою, вийде 3 штуки, випікайте в розігрітій до 70°С духовці 1 годину. В чаші збити масло, поки не збільшиться вдвічі та побіліє, додайте молоко згущене та розчинну каву. Збивайте до однорідної маси. Перемажте коржі кремом. Обмажте зверху та з боків. Декоруйте арахісом та шоколадною стружкою. Дайте настоятися ніч в холодильнику. Смачного!

Рубрики:  торты и мучные изделия

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку