Конец света 21 декабря 2012 года — миф или реальность - Непознанное: эзотерика, мистика и астрология - (0)
Заморозка болгарского перца - (0)
Сериал Интерны 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон смотреть онлайн, новые серии Интерны онлайн, Интерны все сезоны, Интерны скачать бесплатно и без регистрации - (0)
Скумбрия “7 рецептов” | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
НЕОБЫЧНЫЙ РУЛЕТ ИХ КУРИЦЫ “ВАЛЛЕТ”… | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
Яблучно- абрикосовий пиріг |
Яблучно- абрикосовий пиріг
http://dreamfood.com.ua/forum/topic_152/7#post-57811#post-57811
1кг яблук і 500гр абрикос почистити і засипати 200гр цукру,залишити.
Тісто 250гр маргарину посікти з 1ст муки,потім додати 150 гр цукру,4ст.л кефіру,5 жовтків.потім додати решту муки з розушувачем(1 пачка).Муки скільки забере.Тісто має бути еластичне( в мене 3 ст.муки пішло))).Більшу частину тіста розмістити на деко і поставити в холодильник,а меншу поставити в морозілку.
Видусити злегка сік з ябук і абрикос,і додоти ванільний цукор, викласти на тісто, поверх залити білки збиті з 150 гр цукру,в кінці вмішати 1ст.л крохмалуі пакетик ягідного кисілю.На все потерти тісто з морозілки.Випікати год при 180 гр.
Рубрики: | ВЫПЕЧКА/выпечка западной украины ВЫПЕЧКА/Булочки,пироги |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |