-Музыка

 -Рубрики

 -

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
[Этот ролик находится на заблокированном домене]

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
В© пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Надежда_Матвиив

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Cine-Cinema О_Самом_Интересном Рецепты_блюд

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 05.05.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4106


Сирник з вишнями

Четверг, 21 Июля 2011 г. 11:55 + в цитатник

http://dreamfood.com.ua/forum/topic_339/13#post-57590#post-56993викладаю рецепт сирника!

 Сирник з вишнями
 Тісто:1 пачка маргарину ( я беру спред);
 2,5 скл. борошна;
 0,5 скл. цукру;
 4 жовтки;
 2 ст. ложки сметани;
 1 пачка порошку до печива.
 Замісити тісто і розділити на 3 частини. До однієї додати 2 ст. ложки какао. Одну білу частину тіста залишаємо, а дві кладемо в морозилку.
Сирна маса:
 Тут дозволю собі самодіяльність, тому, що в оригінальному рецепті лише 0, 5 кг сиру, 2 ст. ложки манки , одне яйце і пакетик ваніліну...
 Я використовувала рецепт від іншого сирника.
 Приблизно 1.5 кг свіжого сиру домашнього, не мокрого;
 4 яйця;  1 скл. цукру;2 пакетики ванільного цукру;
 4-5 ст. ложок манки;
 2 ст. ложки крохмалу;
 100 гр масла (спреду);
 цедра лимону (хто любить, я не даю).
Сир перемелюю на м\'ясоробці. Жовтки збиваю в міксері з цукром та ванількою. Додаю до сиру жовтки, манку, крохмал та м\'яке масло. В кінці легенько вимішую із збитими білками.
Розкачуємо біле тісто та кладемо у вистелену пергаментом та змащену форму. Поверх тіста - свіжі вишні, вимішані із меленими сухарями.
 Тут також внесу поправку - я скористалася порадою Майєчки Шутенко і зробила, як вона радить у рецепті вареників з вишнями. Вишні посипала цукром і залишила на кілька хвилин (поки готувала сир). Тоді сік злила, вишеньки трохи відтиснула, перемішала із сухарями і виклала на тісто. Ще можна поміж ними класти горіхи, але я не мала.
 Поверх вишень викладаємо сирну масу.
 По ній тремо на буряковій терці темне тісто, яке стояло в морозилці.
 4 білки збиваємо з 8 ст. ложками цукру. Коли зіб\'ється, додати брикет кисілю ( я не давала, а додала 2 ст. ложки крохмалу).
 Це викладаємо на темне тісто, а зверху натираємо тісто біле. Ну ніби все!
 В мене дуже велика форма (десь 25х42 см), тому порцію тіста збільшувала десь у півтора рази. Сирник вийшов височезним!

Рубрики:  ВЫПЕЧКА/Творог и блюда из него
ВЫПЕЧКА/выпечка западной украины


Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку