Конец света 21 декабря 2012 года — миф или реальность - Непознанное: эзотерика, мистика и астрология - (0)
Заморозка болгарского перца - (0)
Сериал Интерны 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон смотреть онлайн, новые серии Интерны онлайн, Интерны все сезоны, Интерны скачать бесплатно и без регистрации - (0)
Скумбрия “7 рецептов” | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
НЕОБЫЧНЫЙ РУЛЕТ ИХ КУРИЦЫ “ВАЛЛЕТ”… | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
Сирник з вишнями |
http://dreamfood.com.ua/forum/topic_339/13#post-57590#post-56993викладаю рецепт сирника!
Сирник з вишнями
Тісто:1 пачка маргарину ( я беру спред);
2,5 скл. борошна;
0,5 скл. цукру;
4 жовтки;
2 ст. ложки сметани;
1 пачка порошку до печива.
Замісити тісто і розділити на 3 частини. До однієї додати 2 ст. ложки какао. Одну білу частину тіста залишаємо, а дві кладемо в морозилку.
Сирна маса:
Тут дозволю собі самодіяльність, тому, що в оригінальному рецепті лише 0, 5 кг сиру, 2 ст. ложки манки , одне яйце і пакетик ваніліну...
Я використовувала рецепт від іншого сирника.
Приблизно 1.5 кг свіжого сиру домашнього, не мокрого;
4 яйця; 1 скл. цукру;2 пакетики ванільного цукру;
4-5 ст. ложок манки;
2 ст. ложки крохмалу;
100 гр масла (спреду);
цедра лимону (хто любить, я не даю).
Сир перемелюю на м\'ясоробці. Жовтки збиваю в міксері з цукром та ванількою. Додаю до сиру жовтки, манку, крохмал та м\'яке масло. В кінці легенько вимішую із збитими білками.
Розкачуємо біле тісто та кладемо у вистелену пергаментом та змащену форму. Поверх тіста - свіжі вишні, вимішані із меленими сухарями.
Тут також внесу поправку - я скористалася порадою Майєчки Шутенко і зробила, як вона радить у рецепті вареників з вишнями. Вишні посипала цукром і залишила на кілька хвилин (поки готувала сир). Тоді сік злила, вишеньки трохи відтиснула, перемішала із сухарями і виклала на тісто. Ще можна поміж ними класти горіхи, але я не мала.
Поверх вишень викладаємо сирну масу.
По ній тремо на буряковій терці темне тісто, яке стояло в морозилці.
4 білки збиваємо з 8 ст. ложками цукру. Коли зіб\'ється, додати брикет кисілю ( я не давала, а додала 2 ст. ложки крохмалу).
Це викладаємо на темне тісто, а зверху натираємо тісто біле. Ну ніби все!
В мене дуже велика форма (десь 25х42 см), тому порцію тіста збільшувала десь у півтора рази. Сирник вийшов височезним!
Рубрики: | ВЫПЕЧКА/Творог и блюда из него ВЫПЕЧКА/выпечка западной украины |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |