Четверг, 31 Июля 2014 г. 22:21
+ в цитатник
Масло і маргарин січуть з просіяним борошном, додають соду і лимонну кислоту, жовтки, сметану і замішують тісто. Ділять його на дві частини. 2/3 однієї частини тіста труть на тертці у змащену тортівницю. Зверху кладуть половину вишневого джему і збитих з цукровою пудрою білків, а потім труть решту тіста. Печуть протягом ЗО хв у жаровій шафі при температурі 210-240 °С. З другої частини тіста випікають два коржі, які після охолодження перекладають горіховим кремом.
Торт посипають тертим шоколадом, січеними горіхами. Боки змазують горіховим кремом.
Приготування крему горіхового: масло розтирають із згущеним молоком, додають мелені горіхи, коньяк і вимішують. Рецепт торта «Гуцулка» був люб'язно наданий
журналом українських жінок "Берегиня"
Щоб зробити торт «Гуцулка» нам знадобиться:
Для тіста: борошно пшеничне — 700, масло вершкове, маргарин — по 200, яйця (жовтки) — 4 шт., сметана — 125, сода питна — 8, лимонна кислота — 5; для крему: горіхи волоські (ядра) —250, масло вершкове — 200, молоко згущене — 150, коньяк — 18; для начинки: джем вишневий — 250, яйця (білки) —шт., цукрова пудра — 200; для оздоблення: шоколад, горіхи волоські (ядра) — по 50.
Серия сообщений "Рецепты":
Часть 1 - Быстрая пицца
Часть 2 - Рецепт картофельной запеканки
...
Часть 45 - Чего готовить на море?!
Часть 46 - Ленивые и очень ленивые вареники)
Часть 47 - Торт «Гуцулка»
Часть 48 - Майонез
Часть 49 - Любимый рецепт рагу
Часть 50 - Повседневное с парочкой фото
Метки:
торт
рецепты
берегиня
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-