Гречано-печеночная запеканка |
200г гречки відварити в підсоленій воді до готовності. Половину цибулі підсмажити на олії. Печінку помити, очистити від плівки і разом з гречкою і другою частиною цибулі пропустити через м"ясорубку чи подрібнити блендером.
Додати порізану зелень.
Додати яйця.
Додати манку.
Половину маси викласти у змазану форму і запекти протягом 25 хвилин при 180*С.
Іншу частину при бажанні випекти на сковороді у вигляді котлеток-гречаників. Обидва варіанти дуже смачні.
Смакує найкраще з соусом: домашній майонез-часник. Або: домашній майонез-часник- тертий твердий сир.
Рубрики: | Кулинарные рецепты/блюда из печени Кулинарные рецепты/блюда из духовки |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |