-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Кузнецова_Наташа

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 23.10.2010
Записей: 12673
Комментариев: 555
Написано: 13403


Без заголовка

Понедельник, 16 Января 2012 г. 08:37 + в цитатник
Цитата сообщения Дария_Швельниц Ватрушки з ревенем


1306239019_img_1126 (600x450, 86Kb)

500 г борошна
250 мл молока
100 г вершкового масла
2 яйця
3 ст. л. цукру
2 ст. ложки меду
14 г сухих дріжджів
щіпка солі

1 кг ревеню посипати цукровою пудрою

1 яйце з 1 столовою ложкою молока

Злегка розігріти молоко з медом і цукром, помішуючи, щоб повністю розтворився цукор. Змішати борошно з дріжджами і сіллю, влити тепле молоко, добавити яйце і розтоплене вершкове масло. Замісити тісто - воно повинне бути м'яким.
Залиште в теплому місці на протязі години.
Потім тісто обімнути, сформувати кульки, вагою близько 60 г і покласти на протвень. Залиште ще на 20 хвилин, потім, з допомогою склянки, дном, зробити заглиблення. Викласти туди ревень, посипати цукром і змастити боки булочки яйцем з молоком.

1306238980_img_1104 (600x450, 50Kb)

Випікати булочки при 180 С близько 20 хвилин.

Посипати цукровою пудрою.



http://dreamfood.com.ua/
Рубрики:  выпечка

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку