САЛАТ «ШАМАХАНСКАЯ ЦАРИЦА» — вкусный салат, в котором нет ничего лишнего! Изысканный, пикантны...
ЖУЛЬЕНЫ - (0)ЖУЛЬЕНЫ Время приготовления : 60 мин. Берем на 12 кокотниц: Курица – 1 шт., свежих гри...
Салат «гранатовый браслет - (0)Салат «гранатовый браслет» ...
Блюда из рыбы очень вкусны - (1)Блюда из рыбы очень вкусны, разнообразны и полезны Блюда из рыбы и морепродуктов готовятс...
Творожные десерты Германии - (0)Творожные десерты Германии Творожный пирог с клубничным конфитюром - Käsekuc...
Пляцок"Жених" |
На 1 КОРЖ нам потрібно:
2ст мел маку
4 яйця збити з1 ст цукру-пудри (спочатку збити білки і поступово додавати по 1му жовтку)
2 ст л муки
1 п ван цукру
1 ст л меду
100 гр масла (трошки розтопити)
1 п пор до печива
Мак змішати з маслом,додати мед,муку,ваніль,порош.до печива,вимісити ,а в кінці легенько вимісити із збитими яйцями
2 кг яблук (ренета)порізати дольками посипати ван цукром і корицею
На дно пательні ставимо парг папір, змаст.маргариною і посипати сухарями, викласти яблука зверху яблук вилити макову масу печем, як бісквіт
2 ГОРІХОВИЙ КОРЖ
5 яєць
5 ст л цукру збити
окремо у миску додати 5 ст л мел горіхів
3 ст л муки
2 ст л сухарів
1 ст л пор до печива
Цю горіхову масу додати до яєць ЛЕГЕНЬКО вимішати, пекти 40 хв при 180*
КРЕМ 1 ст цукру, 0,5 л молока, 2 жовтки, 2 ст л муки заварити , як вистигне збити з 300гр масла і 2ст л коняку
Перекладаємо : горіховий корж,мастимо кремом маковий корж,яблука зверху Обмазуємо бока пляцка кремом,а зверху люкер: У каструльку влити 3ст,л,сметани,1ст л масла ,кладемо на легенький вогонь,перемішуємо ,коли почне булькати виключити газ і додати ще 0,5 плитки шоколаду,добре вимішати,коли почне загустати змастити зверху пляцок
Рубрики: | выпечка/торты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |