-Метки

Банан аудиокниги баклажаны берет булочки варежки варенье вкусняшка вяжем горловина вяжем закрытие петель вяжем набор петель вяжем полезные советы вяжем просто вяжем резинка вяжем рукав голубцы готовим в горшочке грибы джемпер дранники жакет жаккард жилет здоровье здоровье зимой история костюма кабачки капуста кардиган картофель картофель печеный квасим капусту кекс коврики колбаса консервы корейские салаты котлеты котлеты овощные крабовые палочки курица курица филе лаваш лепешки лук манишка морковь мультиварка мясные блюда мясо говядина мясо свинина намазки напитки настойки новый год разное носочки обереги огород одежда для кукол оладушки печень печенье пирог яблоки пироги пирожки пицца платье вяжем повязки рагу реглан реглан пагон реглан спицы рис рыба салаты сало свекла сгущенка селедка сервировка снуд солянка сумки шьем сыр тапочки вяжем творог тефтели топ топ крючек топик торт без выпечки торт на сковороде травы тыква узор фарш хотелки художники чеснок разное чечевица шаль шапки спицы шашлык шьем шьем переделка шьем полезные советы юбка вяжем яблоки яйца

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Лека_Леночка

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 26.04.2010
Записей:
Комментариев:
Написано: 71312


Без заголовка

Пятница, 26 Июня 2020 г. 22:25 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Сьогодні поділюся приготування варення з півонії!

105999617_1552709304896498_7159354684830860002_n (525x700, 92Kb)

Квіткова кулінарія не припиняє нас дивувати!
Варенням з пелюсток троянди зараз нікого не здивуєш, але варення з півоній – це незвично.

У варенні з півонії присутня кислинка і дуже ніжний аромат.

Поки ще не відцвіли півонії, закрийте баночку запашного спогаду й аромату цих чудових квітів.

Для варення підходять півонії будь-якого сорту, кольору і розміру. Зрозуміло, якщо ви хочете варення рожевого кольору, то вибирайте яскраво-бордові квіти.

У процесі приготування, велика частина кольору піде, і залишиться лише приємно-рожевий відтінок.

Співвідношення інгредієнтів дуже приблизне.

Інгредієнти:

🌸Пелюстки півонії 500 мл (8-10 шт)

💧Вода 0,5 л

🍨Цукор 0,5 кг

🍋Лимон 1 шт, або 0,5 ч.л. лимонної кислоти.

Приготування:

📌 Обірвіть пелюстки з квітів. Якщо це ваші півонії, то ви і так знаєте, що вони без хімії і пилу. ( В мене були з домашнього городу, я прополоскала у каструлі з водою).

📌Зваріть сироп з води і цукру. У сотейник насипати цукор, додати пелюстки півоній.

📌Повільно помішуючи, довести варення до кипіння і варити на маленькому вогні близько 20 хвилин.

📌Додати лимонний сік і цедру.

📌Доводимо варення з пелюсток до кипіння, вимикаємо вогонь і залишаємо на добу, щоб воно настоялося.

📌На наступний день знову доводимо варення з пелюсток до кипіння і розкладаємо гаряче варення в простерилізовані банки.
Зверніть увагу, що 500 мл пелюсток – це об’єм, а не грами. Тобто, для цього рецепту нам потрібна півлітрова баночка пелюсток.
Консистенцію варення можна перевірити на цукрі: якщо крапля сиропу не вбирається в цукор, а тримає форму, то варення готове.
Якщо ви хочете отримати більше густе варення, то уварюйте сироп, поки він не придбає бажану густоту.

🌸Варення з пелюсток півонії готово!🌸
Смачного!😍

 
 
 
 
 
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку