-Настольные игры онлайн

Место
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
.
Очки
6805
3399
2845
1315
1020
869
830
729
605
0

 -

Радио в блоге
[Этот ролик находится на заблокированном домене]

Добавить плеер в свой журнал
© Накукрыскин

 -Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Сахарина

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 03.06.2009
Записей: 29640
Комментариев: 20770
Написано: 52879


Оселедець в томатному соусі з чорносливом

Среда, 13 Сентября 2023 г. 21:53 + в цитатник
caede80e-9303-4587-8c9c-bfe0c56c95df (700x466, 34Kb)
Інгредієнти:
* 3 цибулини,
* 3 склянки томатного пюре,
* Близько 15 чорносливин,
* Чайна ложка майорану,
• 1 плоска чайна ложка каррі,
* Близько 6 зерен запашного перцю,
* 6 цілих гвоздик,
* Сіль, перець за смаком,
* Щіпка мускатного горіха,
* Щіпка кориці,
• Олія,
* Близько 450 грам філе маринованого оселедця,
* Петрушка для прикраси
Прикрасьте будинок на свята. Дослідіть красиві натхнення.

Спосіб приготування рецепта:

Оселедець заливаємо водою і замочуємо близько 2-3 годин. Після закінчення цього часу зливаємо з води і нарізаємо під скосом на більш дрібні шматочки.
Цибулю почистити, розрізати навпіл і нарізати тонкими скибочками. Приготовлену. цибулю обсмажуємо до тих пір, поки вона не стане склоподібною, прозорою, додаємо майоран і каррі.
Потім поливаємо все це томатним пюре (у мене домашнє) і додаємо запашний перець і гвоздику. Тушкувати до тих пір, поки рідина не випарується.
В кінці додаємо до розрізані навпіл сливи.
Отриманий соус приправити за смаком мускатним горіхом, корицею, сіллю і перцем. Готовий знімаємо з вогню. Після легкого охолодження з'єднуємо з оселедцем. Все це заливаємо в банку і охолоджуємо. Зберігаємо в холодильнику.
Перед подачею оселедець прикрашаємо зеленню.

2285_3333_1452_7919_5701_7917 (700x466, 50Kb)
Рубрики:  Блюда из рыбы.Морепродукты
Закуски

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку