Як я готую гречку в банках (без м’яса): їмо і як окрему страву, і як гарнір до м’яса подаю (просто, корисно і по-домашньому смачно)
|
|
Вторник, 13 Июня 2023 г. 00:02
+ в цитатник
Просто розкладаю по банках – і в духовку! Показую, як я готую гречку в банках без м’яса, смаження і всякого клопоту!
Рецепт максимально простий, без зайвих наворотів і тільки з найпростіших і доступних продуктів! Гречка виходить розсипчаста, а овочі відмінно доповнюють її смак. Ми іноді таку гречку їмо просто з вершковим маслом без всякого м’яса, соусів та інших доповнень, дуже смачно, та й корисно, до того ж!
Інгредієнти:
На 2 банки по 0,9 л.
Гречка – 300 гр.
Сіль – 0,5 ч. л. (+ 2 щіпки в овочі)
Капуста – 150 гр.
Морква – 100 г.
Цибуля – 120 гр.
Чорний перець
Олія – 2 ст. л.
Вода близько – 500 мл. (по 250 мл. на банку)
Зелень та вершкове масло для подачі
Приготування:
Джерело:
https://plyashka.com/yak-ya-hotuyu-hrechku-v-banka...orysno-i-po-domashnomu-smachno
Процитировано 2 раз
-
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-