"Мімоза" з грушею: незвичайний рецепт популярного салату
|
|
Суббота, 16 Июля 2022 г. 20:31
+ в цитатник
Якщо хочете нових смакових відчуттів, тоді пропонуємо приготувати знаменитий салат "Мімоза" з грушею. Цей фрукт зробить страву ніжнішою та соковитішою.
Також можна замість консервованого лосося або тунця використати відварне філе сьомги, форелі або лосося. "Мімоза" з грушею відмінно підійде для білого сухого або ігристого вина.
Основні інгредієнти для приготування салату "Мімоза"
Філе сьомги 250 г
Яйця 4 шт.
Груша 1шт.
Сир твердий 100 г
Майонез 200 г
Сіль за смаком
Як приготувати салат "Мімоза" з грушею
Крок №1. Відваріть яйця у круту. Відваріть рибне філе у підсоленій воді з додаванням лаврового листа та 2-3 шт. перцю горошком. Або ж використовуйте консервовану рибу.
Крок №2. В окремі миски натріть сир та грушу без шкірки. У відварених яйцях відокремте білки від жовтків. Розімніть готове рибне філе або консерви вилкою.
Крок №3. Підготуйте плоску тарілку чи салатницю. Викладіть салат шарами:
терті білки 2 яєць
тертий сир
половину рибного філе або половину консервованої риби
шар майонезу
терту грушу
терті жовтки 4 яєць
тертий сир
залишки риби
шар майонезу
терті білки яєць
Крок №4. Прикрасьте верхівку салату "капюшоном" із жовтків. Кількість визначайте на свій смак.
Порада: перед подачею салат краще поставити в холодильник на годину.
Страва готова! Смачного!
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-