-Рубрики

 -Настольные игры онлайн

Место
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
.
Очки
6805
3399
2845
1315
1020
869
830
729
605
0

 -

Радио в блоге
[Этот ролик находится на заблокированном домене]

Добавить плеер в свой журнал
© Накукрыскин

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Сахарина

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 03.06.2009
Записей: 29638
Комментариев: 20767
Написано: 52874


Лікер “Амаретто” з абрикосових кісточок

Вторник, 18 Февраля 2020 г. 19:24 + в цитатник
Лікер “Амаретто” з абрикосових кісточок
“Амаретто” – італійський лікер, який готують на основі гіркого мигдалю. Такий самий напій можна приготувати вдома з абрикосових кісточок. Виходить супер!
f9d2ef13da833964b67174f641cebc01 (699x470, 130Kb)

Звісно, домашній “Амаретто” дещо відрізняється від купованого. Але він не менш смачний і запашний, із легкою гірчинкою.

А ще він дуже корисний для здоров’я. Адже містить вітамін В17, який має сильні антиоксидантні, протипухлинні властивості. Але пити такий лікер потрібно в невеликих кількостях.

Домашній “Амаретто” на абрикосових кісточках

0,5 л спирту (90–96%), 0,5 л води (фільтрованої, кип’яченої), 100 г ядер абрикосів, 350 г цукру.

Цукор розчинити в теплій воді.
Дві-три ложки цукру нагріти в металевому посуді до коричневого кольору. Потім швидко киплячий коричневий цукор перелити в цукровий сироп і перемішати.
Ядра кісточок подрібнити, але не надто дрібно, а тільки придавити.
У скляну ємність покласти ядра, залити спиртом. Зачекати годину, додати підготовлений цукровий сироп. Ретельно перемішати, щільно закрити і поставити в темне місце.
Через 10-15 днів лікер потрібно відфільтрувати і він готовий до вживання.
Якщо лікер Амаретто буде занадто міцний для вас, його можна вже в келиху розбавляти водою з льодом.
Рубрики:  Конфеты.десерты. сладкое.Ликеры. е/Напитки


Процитировано 3 раз
Понравилось: 3 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку