Понедельник, 05 Октября 2015 г. 08:57
+ в цитатник
Вам знадобиться:
-
800 г нарізаної м’якоті гарбуза
-
100 г пшоняної крупи
-
1/2 літри молока
-
жменя родзинок
-
щіпка ванілі
-
1/2 ч. ложки кориці
-
цукор
Примітка: Дуже зручно використовувати пшоняну крупу в спеціальних пакетиках для готування.
Спосіб приготування:
-
Пшоняну крупу ретельно промийте водою, залийте великою кількістю води, доведіть до кипіння. Потім воду злийте, залийте крупу свіжій водою приблизно на два пальці вище, і варіть на невеликому вогні до готовності.
-
Гарбуз залийте водою і зваріть до м’якості.
-
Воду злийте, гарбуз розімніть м’ялкою в пюре.
-
З’єднайте гарбуз і пшоняну кашу.
-
Залийте кашу молоком, додайте вимиті родзинки, ваніль, корицю і цукор і варіть хвилин п’ять на повільному вогні.
4 порції
Метки:
бон аппетит
каша
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-