Курячі крильця по-китайськи |
В таку спеку хороший хозяїн на вулицю собаку не вижене, не кажучи вже про те, що самому треба туди періодично виходити. Щоб уберегтися від жари вдома, можна спробувати влаштувати для себе і для друзів маленьке свято, запросивши їх на корисну та добру вечерю... Я звичайно розумію, що апетит в спеку не такий як іншої погоди, але попоїсти дієтичного мясця я хотів би. То ж, до рецепту!
На сьогодні, це курячі крильця по-китайськи, адже як відомо кухня саме цієї країни легко переноситься в любу пору року, за різноманітного температурного режиму.
Інгредієнти:
1,3г курячих крилець.
Для маринаду:
1 ст. коричневого цукру
1 банка Кока-Кола
2 середні дрібно нарізані цибулини
2 зубки подрібленого часнику
2 ч.л. соєвого соусу
сіль, перець - за смаком
Спосіб приготування:
1. Змішати у великій кастрюлі цукор, колу, цибулю, часник, сіль, перець.
2. Замаринувати у суміші крильця на декілька годин.
3. Запікати необхідно при температурі 180 градусів протягом двух годин. Особливо це блюдо смакує з рисом.
Я більше ніж впевнений, що моїм друзям прийдеться до смаку приготовлена у такий спосіб курочка!
Цікаво! Знаєте чому цибуля та часник при жарці стають коричневого кольору? Це все завдяки високому вмісту цукру, який при нагріванні карамелізуються. Цю ж властивість використовує і Кола, де у якості барвника використовується карамель.
До вище описаної страви смачно буде зкуштувати коктейль.
Коктейль "Чорне яблуко"
По 100 мл Коли та яблучного соку. Лід.
Змішати інгредієнти. Додати льоду та вилити у високий бокал.
Смачного відпочинку.
Рубрики: | Супер рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |