-Рубрики

 -Подписка по e-mail

 

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в держи_меня_крепко

 -Интересы

бильярд бокс дискотека 80-х футбол шоколад эзотерика и много чего ещё).

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 5) вязалочки ЖИВАЯ_ЭТИЧНАЯ_КОСМЕТИКА Вяжем_спицами_и_крючком Make_up Вяжем_вместе
Читатель сообществ (Всего в списке: 1) Мир_клипарта

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.03.2009
Записей:
Комментариев:
Написано: 19930


Сардельки домашні з томатним соусом.

Среда, 04 Января 2017 г. 11:43 + в цитатник

Сардельки домашні з томатним соусом 

Сардельки м'ясні з томатним соусом

Швидкі домашні сардельки - натуральні, соковиті і ароматні.

 

Для сардельок вам знадобиться:

  • 280 г курячого філе (1 куряча грудка)
  • 280 г яловичини
  • біля 50 г сала або дуже жирної свинини
  • 1 повна ст. ложка (35 г) борошна
  • 4-6 зубків часнику
  • 3/4 склянки (180 мл) молока або води
  • 1 ч. ложка без гірки (3 г) соди
  • оцет для гасіння соди
  • сіль, перець
  • олія для обсмажування 

Сардельки м'ясні. Інгредієнти   

Для соусу:

  • 1 склянка (250 мл) натертої м'якоті помідорів або томатного соку
  • 2-3 ст. ложки сметани
  • 1 середня цибулина
  • 1 ч. ложка борошна
  • цукор на смак (біля 1 неповної ч. ложки)
  • сіль, перець
  • олія для обсмажування 

Соус до сардельок. Інгредієнти 

Спосіб приготування:

  1. Спочатку приготуйте соус. Цибулину дрібно наріжте і обсмажте на олії до м'якості.
    Ріжемо цибулюСмажимо цибулю
  2. Коли цибуля стане прозорою, посипте її борошном при постійному помішуванні. Смажте цибулю з борошном ще пару хвилин, потім додайте натерті помідори, сіль, цукор, перець і тушкуйте соус до загусання.
    Додаємо томатне пюре
  3. Коли соус загусне, додайте сметану. Прогрійте соус, але не доводьте до кипіння. За бажанням можна протерти соус через сито для однорідності. Тримайте соус теплим на ємності з гарячою водою до подачі до столу.
    Додаємо сметануПротираємо соус
  4. Для приготування сардельок куряче м'ясо перекрутите на м'ясорубці двічі, а яловичину і сало - один раз.
  5. Часник розтовчіть з сіллю, додайте його у фарш, поперчіть на смак.
  6. Борошно змішайте з молоком, намагаючись, щоб не утворилися грудочки. Додайте соду, погашену оцтом.
    Змішуємо борошно з молоком
  7. Додайте борошняну суміш до фаршу, ретельно вимісіть.
    Додаємо борошно з молоком
  8. Мокрими руками сформуйте сардельки біля 8-10 см в довжину. Якщо смажити сардельки на антипригарній сковороді, їх можна не обкачувати в борошні. Для смаження на звичайній сковороді краще обваляти сардельки в борошні.
    Формуємо сардельки
  9. На невеликому вогні обсмажте сардельки на олії з усіх боків. Коли сардельки обсмажаться, додайте в сковороду трохи води і пропарте їх під кришкою протягом 3-5 хвилин.
    Смажимо сардельки
  10. Подавайте сардельки з томатним соусом та картоплею або рисом.

12 штук 

Є гарний дієтичний спосіб приготування виробів з меленого м'яса (крім парового). Налийте у сковороду звичайну воду шаром біля 0,5 см, доведіть до кипіння, покладіть сформовані сардельки (обкачувати у борошні їх не треба), накрийте кришкою та тушкуйте на маленькому вогні до готовності. Можна сардельки перевернути у процессі приготування.

https://mag.relax.ua/eda/recepty-ukr/10453643-meat-sausages/ 

Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/котлеты, рулеты
КУЛИНАРИЯ/ужин
Метки:  

Процитировано 14 раз
Понравилось: 4 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку