-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Лоррис

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 19.09.2013
Записей: 6213
Комментариев: 425
Написано: 6763


***

Среда, 03 Октября 2018 г. 15:19 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Пляцок “Бандерівський"

1 (640x480, 56Kb)
Форма 22 на 25см
Тісто:
600гр муки
6 жовтків
250 гр цукру
250 гр маргарину
1,5 пач порошку до печива
6 ст л сметани Жовтки збити з цукром,
додати перетертий з мукою маргарин,
порошок до печива,сметану. Замісити
тісто, розділити на 8 частин, 4 частини
покласти в холодильник, а 4 в
морозильник, щоб потім добре терлись.
1-й корж – Одну частину тіста з
холодильника розподілити в формі, зверху
викласти сирну масу – 250 гр сиру
змолоти, додати 50 гр масла розтопленого,
6-8 шт порізаної кураги, 2 жовтки, 50 гр
цукру, 2 ст л ванільного пудингу, 1 ст л
манної крупи, 2 збитих білки, затерти
одною частиною тіста з морозильника.
Пекти 40 хв при 170 гр
2-й корж – На тісто з холодильника
викласти макову масу – 0,5 ст маку
запарити і втерти в макітрі, додати 2-3 ст л
цукру, 0,5 ч л порошку до печива, 1
жовток, 2 ст л масла розтопленого, 1 ст л
ванільного пудингу, збитий білок. Затерти
тістом з морозильника.
Пекти 30 хв при 170 гр.
3-й корж – На тісто з холодильника
викладаємо карамелізовані грецькі горіхи –
150 гр горіхів порізати не дуже дрібно,
обсмажити на сковорідці 2-3 хв , додавши
2 ст л масла, 2 ст л цукру і 1 ст л меду.
Затерти тістом з морозильника.
Пекти 25-30 хв при 170 гр.
4-й корж – На тісто з холодильника
викладаємо білкову масу – 2 білки збити ,
поступово додаючи 100 гр цуру, вимішати
з 100 гр кокосової стружки. Затерти тістом
з морозильника.
Пекти 35 хв при 170 гр Крем:
400 мл вишневого соку ( я взяла
пакетований, заводський)
1 пач вишневого пудингу (польський
Budyn)
4 ст л цукру
300 гр масла
До 250 гр соку додаємо цукор, розмішуємо
до розчинення і кладемо на вогонь. В
решті соку розводимо пудинг. Коли сік в
каструльці почне кипіти – тонкою цівкою
вливаємо розведений пудинг, безперервно
помішуючи. Даємо поваритись 1-2 хв,
постійно мішаємо.
Коли охолоне збиваємо з маслом.
ВАЖЛИВО: масло має бути кімнатної
температури. Спочатку треба збити саме
масло, а потім по 1 ложці додаємо пудинг,
не перестаючи збивати.
Коли перекладала – дала до крему в”ялену
вишню
Рубрики:  КУЛИНАРНАЯ КНИГА/Торты,пироженное

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку