-Рубрики

 -Я - фотограф


0 фотографий

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в aelitarudakova

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 11.01.2011
Записей: 15925
Комментариев: 366
Написано: 17023


Торт «Корівка»

Воскресенье, 02 Сентября 2018 г. 19:24 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Торт «Корівка»

1 (700x525, 73Kb)
Уже не пам‘ятаю де взяла рецепт паляниць. А от мус робила сама, за своїм смаком

Паляниця:
Розраховано на форму 21 см в діаметрі

4 яйця розмішати вінчиком з 1/3 банки вареного згущеного молока ( банка 0.5 л), 2 ст.л цукру.
Додати 1 ч.л соди, погашеної оцтом, розмішати.
Додати 0.5-1 склянку подрібнених обсмажених горіхів ( грецькі або арахіс, або кешью)
Ввести 150–160 г просіяного борошна ( приблизно склянка).
Вимішати вінчиком тісто до однорідності.

Дно роз‘ємної форми вистелити пергаментним папером, бортики нічим не змазувати. Вилити тісто ( я зверху форму накриваю фольгою щоб бісквіт був рівніший, але це не обов‘язково)
Випікати у розігрітій духовці до 180 градусів 40-60 хв ( до сухої зубочистки)

Сироп для просочування: 1 ст.л вареної згущенки+ 50 мл.теплого кип‘яченого молока або води

Крем:
1 ст.л швидкорозчинного желатину замочити у 20 мл води.
Сметану (20-25% або домашню) 1 пачку (380 г) збити до піків з 1-3 ст.л цукрової пудри (замість сметани можна використовувати вершки 33%)
Ввести 2/3 банки згущенки, що залишилась ( на малих оборотах міксера розмішати до однорідності)

Желатин розтопити ( я роблю це в мікрохвильовці) і ввести тонкою цівкою в крем.

Збирання торта:
Я роблю це в кулінарному кільці.

Паляницю розрізати на 3-4 коржі.
На кожен корж нанести сироп для просочування, змазати кремом.

Тортові дати постояти в холодильнику хоча б 24 години
Рубрики:  кулинария/торты, пирожные, печенье

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку