-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Helen2

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 17.08.2010
Записей: 6754
Комментариев: 132
Написано: 7019


Без заголовка

Суббота, 31 Октября 2015 г. 00:22 + в цитатник
Цитата сообщения Наталья_Ивушка Українська кухня. Картопляна ковбаса

Смачна і ситна страва.

Особливо поширена на Поліссі.

Готуємо, друзі!

Для приготування картопляної ковбаси вам знадобиться:
1 кг картоплі
300 г шкварок
150 г смальцю
300 г цибулі
1 ст. л. сметани
½ гол часнику
сіль, чоний перець
кишка (її потрібно замочити на годину в розчині оцту та солі щоб позбутися запаху).

Спосіб приготування:
1.Шкварки перемелюємо на м'ясорубці.
2. На смальці смажимо цибулю до золотистого кольору.
3. На терці тремо картоплю, додаємо 1 ст. ложку сметани, щоб картопля не потемніла.
4. До цибулі додаємо шкварки, сіль, перець, спеції за смаком. В картопляну масу вичавлюємо часник.
5. Коли суміш з цибулі та шкварок вистигне - додаємо її у картопляну масу та вимішуємо.
6. Підготовлені кишки наповнюємо фаршем, залишаємо трохи м'якими, щоб начинка не порвала кишку під час готування.
7. Формуємо ковбаски по 15 см завдовжки, перев'язуємо кулінарною ниткою.
8. Проварюємо в окропі хв 15-20. Висушуємо і запікаємо до золотистої скоринки у духовці або печі. Смакує зі свіжими овочами або квашеною капустою.

Смачного!


Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Рубрики:  Кулинария/Блюда из овощей
Кулинария/Просто еда

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку